Friday, 16 June 2017

Sampul Sempena Hari Raya Aidil Fitri

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,
hari ni excited sgt sbb Company Fizrul Pelangi Sdn Bhd dah collect sampul raya dan tidak sabar untuk edar to all customers. Malam ni kita ada penghantaran ke Utara-Selatan & Pantai Timur.. 

Insyaallah kita akan mula edarkan kepada agen2 atau yang order dr team #Jasmin7FizrulPelangiSdnBhd Anda pasti akan terima sampul raya dari syarikat kami
.
SANGAT LIMITED !!
ni special free gift setahun hanya sekali aje !

tu yang limited !! 
.
.
u ols suka tak kami nak bagi sampul raya ni…? 
.
syaratnya anda adalah agen / pelanggan
syarikat Fizrul Pelangi Sdn Bhd
sampul raya ni di cetak khas dari syarikat kami.

sebarang pertanyaan boleh hubungi di talian :


013-303 9427
013-303 9427 (Nurul)
013-303 9427

Head Quater (HQ)
03-80826757 (Jay)
03-80826757 (Nini)
03-80826757 (Mior)

Branch Selangor
03-90740768 (Lydia)
03-90740768 (Nana)


semoga anda gembira di hari raya
maafkan kami sekiranya ada salah dan silap.

sepuluh jari tersusun rapi,
bunga melati pengharum hati,
mohon maaf setulus hati,
bermaaf-maafan bersihkan hati.
👉






























No comments:

Post a Comment