Tuesday, 6 June 2017

Melawat Kawasan Perak

Kebetulan lalu kami singgah untuk melawat salah seorang agen kami di Teluk Intan Perak.
Memang Awesome dan syukur Alhamdulillah kami bangga kerana dia dapat menambah lagi income
hanya dengan menjual sabun Jasmin7.. 

Nampak Keceriaan terpancar dari wajah agen ni bila kami sampai..
Nak dengar cerita sikit.. Saya pendek kan cerita je lah..

Pada mula dia dengar cerita tentang sabun dia memang tak berminat dan jawapan dia kedai buah dengan sabun memang tak sesuai..tapi sekarang seminggu repeat order 400 botol hanya jual di tepi jalan shj..Income Jangan cakap la.. pada permulaan perniagaan mesti lah kena sabar dan selepas orang dah tahu dan guna sabun jasmin7 pelanggan akan datang lagi untuk repeat ..Lagi pun Sabun Jasmin7 memang Murah, Jimat, Pekat, Suci & Bersih.

Sekarang dia makin seronok sebab sabun lebih lumayan dan senang nak jual..lagipun tak ada risiko barang rosak atau expired macam buah-buahan ujarnya..hehehe... memang betul la apa yang dia cakap..Ni saya nak belanja sikit gambar kedai agen ni..

agen kita dekat kampung bahagia teluk intan semakin bhagia dia skrg sbb jual sabun lebih lumayan dari buah-buahan..tak ada masalah kewangan lagi duit masuk hari2


Sbb ape dia cakap lebih lumayan.. sebab hari2 orang beli sabun.. kalau pisang tak semestinya hari2 org beli pisang.. kalau tak de orang beli memang pishang la katanya..kikikiki last2 makan sndri lepas tu pisang pun busuk.


Nampak tak agen kita tgh gantung bunting yg memang kita bg free untuk agen.. sabun memang byk dekat luar dengan dalam kedai ni. Tp sabun tak ada expired atau rosak.. anda rasa risiko ada ke nak berniaga sabun.


Tengok tu..tu bukan jagung ,bukan keladi atau air oren..tu lah sabun Jasmin7..Simpan stok banyak2 mcm ni baru seronok dan semangat berniaga.. terpulang la nak buat loan ke pinjam adik beradik ke atau spe2 janjji berniaga.. yang penting usaha tangga kejayaan

Ape tggu lagi.. cari lah kami di Fizrul Pelangi Sdn Bhd kerana kami adalah kepercayaan anda dan kami bertanggungjawab sekiranya ada sebarang masalah atau kerosakan pada bahagian botol atau ape2 shj masalah berkenaan sabun.. anda boleh isu kan pada kami kerana team kami mempunyai INTEGRITI.. CEKAP-PANTAS-JUJUR-GANAS TAPI MESRA PELANGGAN DAN MENGHORMATI ORANG.. Gurau je jgn marah.

> In Shaa Allah Sekiranya berkelapangan kami akan melawat semua agen2 kesayangan kami di seluruh negeri.. hidup kami bukan sekadar berniaga sahaja..kami ingin menjalinkan ukhwah dan mengeratkan lagi silaturrahim sesama manusia <


Hubungi kami sekarang Pembekal Seluruh Semenanjung Malaysia..
Hubungi :-
018-3669597
018-3669597 (Hafiz)
018-3669597

013-3039427
013-3039427 (Nurul)
013-3039427

Head Quater (HQ)
03-80826757 (Jay)
03-80826757 (Nini)
03-80826757 (Mior)

Branch Selangor
03-90740768 (Lydia)
03-90740768 (Nana)

No comments:

Post a comment