Thursday, 9 June 2016

PROMOSI GEMPAK RAMADHAN !!!!!

Selamat Meyambut Bulan Ramadhan kepada semua ahli Jasmin7 dan bakal2 ahli Jasmin7...

Promosi Gempak Ramadhan !!!!!!
Promosi Gempak Ramadhan !!!!!!
Promosi Gempak Ramadhan !!!!!!

KHAS Untuk PEMBORONG & USAHAWAN saja

======================================================================

adakah anda ingin memulakan perniagaan...?
tidak tahu produk apa untuk dijual...?
kami dari kilang sabun jasmin7 ingin mengajak anda untuk bersama-sama kita menjana ekonomi keluarga anda....
Promosi terus dari kilang pengeluar
Murah!!! Jimat!!! Pekat!!! Wangi!!! Suci & Bersih
Jenama sudah tersedia
Quality dijamin puas hati
Harga berpatutan
Mempunyai pasaran yang luas
Mudah dijual
Penghantaran terus ke pintu kedai/rumah

Testimoni yang memuaskan..mesin ‪#‎27kg‬ hanya perlu guna 2 tutup shj untuk mendapatkan cucian yang bersih dan bau yang harum.
Buih banyak
Pakaian bersih
Wangian kekal
Murah!!!Jimat!!!Pekat!!!

========================================================================

Agent / Dealer / Wholesale diperlukan bagi memudahkan
cust untuk dapat produk kami kerana kami mempunyai permintaan yang sangat tinggi !!!

Apa yang anda dapat untuk PROMOSI GEMPAK RAMADHAN!!!
Terhad!!!!
Free Bunting 3 pcs
Free Sample 1 set
Free Flyer 50 pcs

Terima kasih kepada semua cust yang
mempercayai produk dan servis kami !!!

Kami Telah Melebarkan Sayap Ke Seluruh Negeri
Dan Melangkah Melangkaui Batasan Dunia!!!

JASMIN7 Adalah Pilihan Muktamad Anda!!!

Whatsapp sy sekarang :
📱 017-526 1335 (ADMIN)
📱 017-526 1335 (ADMIN)
📱 017-526 1335 (ADMIN)

Office @ Fax
Admin@Jasmin7
03 8082 6757
03 8082 6757
03 8082 6757

                                                     






















Nak harga Terus Direct Dari Kilang Contact Sekarang !!!!!!!

Whatsapp sy sekarang :
📱 017-526 1335 (ADMIN)
📱 017-526 1335 (ADMIN)
📱 017-526 1335 (ADMIN)

Office @ Fax
Admin@Jasmin7
03 8082 6757
03 8082 6757
03 8082 6757






Monday, 6 June 2016

Borong Dan Menang Dari Jasmin7

Selamat Menjalani Ibadah Puasa dan Salam sejahtera.
Jadi Ahli Jasmin 7 sekarang dan nikmati pelbagai ganjaran menarik di antaranya :

1. Sabun Jasmin 7 Percuma
2. Baju Rasmi Jasmin7
3. Diskaun
4. DLL

                                     


Pendaftaran adalah PERCUMA. Anda hanya perlu download Kad Ahli digital Jasmin 7 di :

✔ Anda perlu download app 'ANDTER' ..lepas download anda perlu register dahulu kemudian anda akan terima bar kod untuk di scan..

✔ bar kod tersebut anda boleh scan di HQ jasmin7 kami..atau sekiranya anda order dari jauh anda tak perlu datang ke HQ ..cuma screenshot bar kod tersebut dan kami akan scan di system kami..anda boleh cek point loyalty anda secara langsung..

✔ untuk dapatkan baju jasmin7 dan hadiah2 menarik anda perlu redeem point tersebut ..Untuk dapatkan baju anda perlu mengumpul point sebanyak 10500 point dimana setiap 1point rm1.. amacam...BEST KE BEST…untuk dealer/agent/pemborong anda hanya perlu order sebanyak 5kali ..sekali order 100 botol dari sekarang dan akan cukup point untuk kelayakan mendapat baju rasmi JASMIN7 ..   hehe..  Fast ACtion Fast REsult ..

✔Bukan itu shj hadiah2 kami..ada banyak lagi yg lebih menarik..anda perlu download dahulu dan kami akan scan bar kod anda..anda akan lihat di dalam sistem itu nanti ada bermacam-macam hadiah menanti anda..

✔Dah Bertahun jadi pelanggan setia tapi tak dapat apa-apa ganjaran pun. Sekali sekala nak jugak dapat hadiah.

✔Abang2 akak2 mesti pernah rasa macam ni kan?

✔Kami di Jasmin 7 sentiasa memahami kehendak pelanggan setia kami.

✔Fast ACtion Fast REsult ..

SEMOGA BERJAYA ...✈✈✈✈

follow kami di fb.com/jasmin7ori untuk info..tq

Google Playstore :
http://bit.ly/1YlaWom

Apple appstore :
http://apple.co/1sck8Sq

Jasmin7. Terus maju ke hadapan.