Tuesday, 15 December 2015

PENGHANTARAN KE BRUNEI DAN BANGLADESH

Kini Pilihan Suri Rumah!!!
Anda ada masalah baju berbau!!
Sekarang tidak lagi dengan adanya sabun jasmin7™
Produk No1 Yang Mendapat Sambutan Hangat Di Malaysia.
Ramai yang bertanya tentang kuantiti packaging produk kami ?
Sabun jasmin7™ terdapat Dalam packaging 5 liter / 10 liter / 25 liter / 200 liter drum.
Alhamdulillah kami dapat memuaskan semua pelanggan yang kami hargai kerana dapat memberi mereka nilai untuk berjimat disamping membantu mereka menambah pendapatan sampingan yang lumayan..
Dalam kejatuhan ringgit yang memberi kesan kepada ekonomi kita ditambah dengan cukai gst jangan lah kita mengeluh kerana pada masa ini lah sebenarnya peluang sangat besar berada disekeliling kita cuma kita perlu rajin berusaha untuk mencapai cita-cita..
Dapatkan segera sabun jasmin7™ dari agen/stokis/dealer/wholesale kami
Nantikan promosi terbesar kami sepanjang bulan DISEMBER ini untuk agen/wholesale/dealer kami diseluruh malaysia,brunei termasuk sabah dan sarawak.
Terima kasih kepada semua yang mempercayai produk dan servis kami
JASMIN7™ ADALAH PILIHAN MUKTAMAD ANDA
Hubungi kami untuk maklumat lanjut
03-8940 6575
03-8940 6575
03-8940 6575
Atau whatsapp
📱013-303 9427
📱013-303 9427
📱013-303 9427

OFFICE / FAX
03-80826757
03-80826757
03-80826757




KAMI MELANGKAH MELANGKAUI BATASAN NEGARA..
PELUANG UNTUK ANDA..

PROMOSI TERBESAR Y.E.S 2015

PROMOSI TERBESAR YES
PELUANG BISNESS KECIK-KECIK & LUMAYAN BUAT KAUM WANITA KHUSUSNYA SURI RUMAH.HARGA TERMURAH SIAP HANTAR SAMPAI KE RUMAH SELURUH NEGERI.DIJAMIN PEKAT !!!WANGI !!!JIMAT !!!SUCI !!! BERSIH !!! JOM TAMBAH PENDAPATAN KELUARGA
INCOME LUMAYAN !!!
KINI PILIHAN SURI RUMAH !!!
Peluang Untuk Suri Rumah Dan Sesiapa Sahaja Yang Berminat Menambah Pendapatan Dengan Produk Kami. Syukur Alhamdulillah sabun Jasmin7™ telah mendapat tempat di hati pengguna dan mendapat sambutan yang amat menggalakkan daripada semua pengguna kami. 99% pengguna Jasmin™ sangat berpuas hati.
Kami mengalu-alukan anda yang betul-betul berminat menjana pendapatan dengan sabun kami.PROMOSI YES JASMIN7™ buka kepada anda hari ini bermula 05/DEC/2015 sehingga 31/DEC/2015
KENAPA??? Sebabnya...
✔ Murah ! serendah RM21 sahaja.
✔ Jimat !, 10 liter sebotol
✔ Wangi ! dijamin setara dengan produk berjenama lain di pasaran.
✔ Pekat ! bermutu tinggi, fully concentrated detergant.
✔ Berkesan ! seperti mana jenama sabun berjenama lain.
✔ Lumayan ! anda boleh berniaga sambil
sambil pakai atau full time bisness.
✔ Risiko barang rosak yang sangat rendah kerana tiada expired date dan jaminan 100% wang dikembalikan sekiranya ada masalah atau nak return semula
✔ Pasaran target cust yang sangat meluas.Boleh kat setiap rumah dalam dunia ni mengunakan sabun pencuci pakaian tanpa mengira kegawatan ekonomi semasa..BETUL KE TAK?
✔ Pengunaan yang berulang2.bila habis je customer kena beli lagi..abis je beli lagi janjji stok barang jangan putus
✔ Anda sendiri dapat berjimat cermat dan dapat memberi manfaat kepada orang lain
✔ 100% Keluaran BUMIPUTERA
PALING BEST PROMOSI KAMI!!JENG JENG JENG!!!!
✔ Percuma 2 keping bunting
✔ Percuma 11 botol sample dengan haruman berbeza 250ml
✔ Percuma 1 botol hand wash 500ml @
✔ Percuma 1 botol pewangi fabrik supaya anda tahu rahsia haruman apabila anda hantar baju di kedai2 dobi
✔ Dengan pendahuluan serendah rm200 !!!!!!
Sangat sesuai buat anda yang berminat untuk berniaga, buka kedai dobi, carwash, kedai runcit,restoran, kedai makan, peniaga pasar tani, atau juga pengguna di rumah yang mahu membuat bisnes online namun untung yang tinggi.
Dapatkan harga borong daripada kami, lebih jimat, murah dan berkesan. buat apa perlu habiskan sebulan sehingga berpuluh-puluh ringgit sedangkan anda ada pilihan yang lebih baik. Lagipun kan sekarang musim berjimat kan ?
Dengan Pembelian Borong Serendah 10 Botol..
Beli Banyak Dapat Lagi Banyak LESS%%%
Agent / Dealer / Wholesale diperlukan bagi memudahkan
cust untuk dapat produk kami kerana kami mempunyai permintaan yang sangat tinggi !!!
Terima kasih kepada semua cust yang
mempercayai produk dan servis kami !!!
Kami Telah Melebarkan Sayap Ke Seluruh Negeri
Dan Melangkah Melangkaui Batasan Dunia!!!
JASMIN7™ Adalah Pilihan Muktamad Anda!!!
Whatsapp sy sekarang :
📱 013-3039427 (NURUL)
📱 013-3039427 (NURUL)
📱 013-3039427 (NURUL)
Office @ Fax
Admin@Jasmin7
03 8082 6757
03 8082 6757
03 8082 6757









PELBAGAI PROMOSI TERBAIK MENANTI ANDA..JANGAN LEPASKAN PELUANG INI..