Tuesday, 15 December 2015

PENGHANTARAN KE BRUNEI DAN BANGLADESH

Kini Pilihan Suri Rumah!!!
Anda ada masalah baju berbau!!
Sekarang tidak lagi dengan adanya sabun jasmin7™
Produk No1 Yang Mendapat Sambutan Hangat Di Malaysia.
Ramai yang bertanya tentang kuantiti packaging produk kami ?
Sabun jasmin7™ terdapat Dalam packaging 5 liter / 10 liter / 25 liter / 200 liter drum.
Alhamdulillah kami dapat memuaskan semua pelanggan yang kami hargai kerana dapat memberi mereka nilai untuk berjimat disamping membantu mereka menambah pendapatan sampingan yang lumayan..
Dalam kejatuhan ringgit yang memberi kesan kepada ekonomi kita ditambah dengan cukai gst jangan lah kita mengeluh kerana pada masa ini lah sebenarnya peluang sangat besar berada disekeliling kita cuma kita perlu rajin berusaha untuk mencapai cita-cita..
Dapatkan segera sabun jasmin7™ dari agen/stokis/dealer/wholesale kami
Nantikan promosi terbesar kami sepanjang bulan DISEMBER ini untuk agen/wholesale/dealer kami diseluruh malaysia,brunei termasuk sabah dan sarawak.
Terima kasih kepada semua yang mempercayai produk dan servis kami
JASMIN7™ ADALAH PILIHAN MUKTAMAD ANDA
Hubungi kami untuk maklumat lanjut
03-8940 6575
03-8940 6575
03-8940 6575
Atau whatsapp
πŸ“±013-303 9427
πŸ“±013-303 9427
πŸ“±013-303 9427

OFFICE / FAX
03-80826757
03-80826757
03-80826757




KAMI MELANGKAH MELANGKAUI BATASAN NEGARA..
PELUANG UNTUK ANDA..

PROMOSI TERBESAR Y.E.S 2015

PROMOSI TERBESAR YES
PELUANG BISNESS KECIK-KECIK & LUMAYAN BUAT KAUM WANITA KHUSUSNYA SURI RUMAH.HARGA TERMURAH SIAP HANTAR SAMPAI KE RUMAH SELURUH NEGERI.DIJAMIN PEKAT !!!WANGI !!!JIMAT !!!SUCI !!! BERSIH !!! JOM TAMBAH PENDAPATAN KELUARGA
INCOME LUMAYAN !!!
KINI PILIHAN SURI RUMAH !!!
Peluang Untuk Suri Rumah Dan Sesiapa Sahaja Yang Berminat Menambah Pendapatan Dengan Produk Kami. Syukur Alhamdulillah sabun Jasmin7™ telah mendapat tempat di hati pengguna dan mendapat sambutan yang amat menggalakkan daripada semua pengguna kami. 99% pengguna Jasmin™ sangat berpuas hati.
Kami mengalu-alukan anda yang betul-betul berminat menjana pendapatan dengan sabun kami.PROMOSI YES JASMIN7™ buka kepada anda hari ini bermula 05/DEC/2015 sehingga 31/DEC/2015
KENAPA??? Sebabnya...
✔ Murah ! serendah RM21 sahaja.
✔ Jimat !, 10 liter sebotol
✔ Wangi ! dijamin setara dengan produk berjenama lain di pasaran.
✔ Pekat ! bermutu tinggi, fully concentrated detergant.
✔ Berkesan ! seperti mana jenama sabun berjenama lain.
✔ Lumayan ! anda boleh berniaga sambil
sambil pakai atau full time bisness.
✔ Risiko barang rosak yang sangat rendah kerana tiada expired date dan jaminan 100% wang dikembalikan sekiranya ada masalah atau nak return semula
✔ Pasaran target cust yang sangat meluas.Boleh kat setiap rumah dalam dunia ni mengunakan sabun pencuci pakaian tanpa mengira kegawatan ekonomi semasa..BETUL KE TAK?
✔ Pengunaan yang berulang2.bila habis je customer kena beli lagi..abis je beli lagi janjji stok barang jangan putus
✔ Anda sendiri dapat berjimat cermat dan dapat memberi manfaat kepada orang lain
✔ 100% Keluaran BUMIPUTERA
PALING BEST PROMOSI KAMI!!JENG JENG JENG!!!!
✔ Percuma 2 keping bunting
✔ Percuma 11 botol sample dengan haruman berbeza 250ml
✔ Percuma 1 botol hand wash 500ml @
✔ Percuma 1 botol pewangi fabrik supaya anda tahu rahsia haruman apabila anda hantar baju di kedai2 dobi
✔ Dengan pendahuluan serendah rm200 !!!!!!
Sangat sesuai buat anda yang berminat untuk berniaga, buka kedai dobi, carwash, kedai runcit,restoran, kedai makan, peniaga pasar tani, atau juga pengguna di rumah yang mahu membuat bisnes online namun untung yang tinggi.
Dapatkan harga borong daripada kami, lebih jimat, murah dan berkesan. buat apa perlu habiskan sebulan sehingga berpuluh-puluh ringgit sedangkan anda ada pilihan yang lebih baik. Lagipun kan sekarang musim berjimat kan ?
Dengan Pembelian Borong Serendah 10 Botol..
Beli Banyak Dapat Lagi Banyak LESS%%%
Agent / Dealer / Wholesale diperlukan bagi memudahkan
cust untuk dapat produk kami kerana kami mempunyai permintaan yang sangat tinggi !!!
Terima kasih kepada semua cust yang
mempercayai produk dan servis kami !!!
Kami Telah Melebarkan Sayap Ke Seluruh Negeri
Dan Melangkah Melangkaui Batasan Dunia!!!
JASMIN7™ Adalah Pilihan Muktamad Anda!!!
Whatsapp sy sekarang :
πŸ“± 013-3039427 (NURUL)
πŸ“± 013-3039427 (NURUL)
πŸ“± 013-3039427 (NURUL)
Office @ Fax
Admin@Jasmin7
03 8082 6757
03 8082 6757
03 8082 6757









PELBAGAI PROMOSI TERBAIK MENANTI ANDA..JANGAN LEPASKAN PELUANG INI..

Monday, 30 November 2015

PELBAGAI PROMOSI DAN HADIAH PERCUMA SEMPENA PEMBUKAAN STORE TERBARU KAMI

Assalamualaikum w.b.t
Kepada semua pelanggan yang dihormati dimaklumkan pembukaan terbaru stor kami yang kini beroperasi di :-
Jasmin7™
157-1 jalan lp 7/2
Taman lestari perdana
Bandar putra permai
43300 seri kembangan
Selangor
013-3039427 / 03-8940 6575
Business hours :-
Monday - friday : 9.00 am - 10 am
Saturday : 9.00 am - 10 pm
Sunday : 10.00 am - 3 pm
Bagi memudahkan cust yang bekerja pulang lewat mlm pun boleh dapatkan sabun dari kami..kami buka sampai tgh malam sbb bosS suka melepak di kedainya mencari idea..
Kami adalah pembekal & pengedar 100% original jasmin7™..perkhidmatan penghantaran secara percuma ke seluruh lembah klang terus ke pintu rumah anda termasuk Flat/Apartment/Kondominium/Pejabat dll..
Penghantaran percuma juga ke seluruh negeri kecuali Sabah & Sarawak..
Jom ramai2 serbu ke stor kami untuk dapatkan tawaran harga istimewa dan bermacam-macam lagi promosi..harga istimewa dan harga hilang akal untuk anda..promosi terhad sepanjang bulan disember..Hanya di stor kami.
==================================
Sebarang pertanyaan lanjut :-
013-3039427 (NURUL)
013-3039427 (NURUL)
013-3039427 (NURUL)
03-8082 6757
03-8082 6757
03-8082 6757
Terima kasih kerana mempercayai produk dan servis kami..
kepuasan anda keutamaan kami!!!
sokongan anda masa depan kami!!!














JEMPUT DATANG BERAMAI-RAMAI KE STORE TERBARU KAMI..pelbagai promosi bulan disember menanti anda disana..

Wednesday, 28 October 2015

new arrival perfume lotion ®

hiii oulss..lame tak update anything dkt sni kan..actually kita ada new product untuk introduce dekat uollsss...original dari kami..blm launch untuk mne2 pengedar lagi..untuk uolllsss je..kami mencari dropship dan yang SERIUS berminat untuk memasarkan produk PERFUME LOTION kami..yang penting konsisten dalam bidang ni..in shaa allah rezeki anda mempunyai peluang yang besar untuk mendapat income yang lumayan disni..

















✔KAMI MENCARI PENGEDAR DISELURUH NEGARI 
✔PENGHANTARN DISEDIAKAN BY POS N DELIVERY DOOR TO DOOR
✔MENGUTAMAKAN KUALITI YANG TERBAIK UNTUK ANDA

Friday, 16 October 2015

penghantaran ke sabah

Jasmin7™
Alhamdulillah syukur semua nya berjalan dengan lancar..proses penghantaran ke sabah dah nak selesai..Terus masuk northport dan final destination di TAWAU sabah...Semoga pihak forwarding container berjalan dengan lancar dan jayanya..
Sabun Jasmin7™ Kini Pilihan Suri Rumah !!!
Borong dengan lebih banyak less%
Agent/Dealer/Wholesale
Diperlukan di seluruh negeri!!!
‪#‎utara‬
‪#‎selatan‬
‪#‎pantaitimur‬
Hubungi kami :-
Hotline 03-89406575
Hotline 03-89406575
Hotline 03-89406575
Whatsapp 013-3039427
Whatsapp 013-3039427
Whatsapp 013-3039427






mudah-mudahan semua nya berjalan lancar..sape-sape yg berminat Buat income dengan sabun jasmin7..saya sedia membantu anda jana income..ekonomi sekarang memerlukan pendapatan yang lebih besar..jadi ape anda tunggu lagi..mana tahu rezeki anda disini..

πŸ’²πŸ’²πŸ’² yang betul-betul berminat anda terus whatsapp saya 013-3039427 (NURUL)..saya mengalu-alukan kedatangan anda untuk menjadi sebahagian dari TEAM JASMIN7™..

✔JANGAN TAKUT UNTUK BERNIAGA KERANA 9/10 REZEKI ADALAH DARI PERNIAGAAN
✔REZEKI TAK MENGENAL SESIAPA,HANYA PERLU BERUSAHA DAN RAJIN UNTUK PASARKAN PRODUK ANDA..

➧JIKA SAYA BOLEH KENAPA ANDA TIDAK ❓❓❓
➧RAMAI TESTIMONI YANG DAH BERJAYA

MAMPU RENOVATE RUMAH
MAMPU KELUARKAN KERETA BARU
MAMPU TOLONG MERINGANKAN BEBAN SUAMI HUJUNG BULAN

.ANDA BILA LAGI..TANYA PADA DIRI ANDA SEKARANG?????






Tuesday, 22 September 2015

selamat hari raya aidiladha

kami mengucapkan selamat hari raya aidiladha untuk semua pelanggan jasmin7..kami amat berterima kasih pada semua yang menyokong kami selama ini..kini kami telah berkembang melangkaui batasan negeri..in shaa allah..



》pada yang masih berminat dengan produk kami dan teringin punya bisnes kecil-kecilan mahupun besar-besaran kami amat-amat mengalukan anda.


》ramai yang dah berjaya dan ada peningkatan prestasi hidup dari segi kewangan.


》jadi ape yang anda tnggu lagi..saya sedia membantu anda bagi menambah pendapatan harian & bulanan..income anda yang tentukan dengan kerajinan anda..



♡JOM CALL SAYA SEKARANG
013-3039427
013-3039427
013-3039427

##SAYA NURUL##

P/S : TERUS WHATSAPP SAYA UNTUK SERVIS LEBIH PANTAS..

TQ

Thursday, 27 August 2015

promosi besar-besaran kemerdekaan yg ke - 58

 PEROMOSI TERBESAR KEMERDEKAAN
Rugi Tak Baca Sampai Habis !!!

INCOME LUMAYAN!!!

Peluang Untuk Suri Rumah Dan Sesiapa Sahaja Yang Berminat Menambah Pendapatan Dengan Produk Kami. Syukur Alhamdulillah sabun Jasmin7™ telah mendapat sambutan yang amat menggalakkan daripada semua pengguna kami. 93% pengguna Jasmin™ sangat berpuas hati.

Kami mengalu-alukan anda yang betul-betul berminat menjana pendapatan dengan sabun kami.Peromosi yang jarang JASMIN7™ buka kepada anda hari ini bermula 20/ogos/15 sehingga 16/sept/15..

KENAPA??? Sebabnya...

✔ Murah ! serendah RM21 sahaja.
✔ Jimat !, 10 liter sebotol
✔ Wangi ! dijamin setara dengan produk berjenama lain di pasaran.
✔ Pekat ! bermutu tinggi, fully concentrated detergant.
✔ Berkesan ! seperti mana jenama sabun berjenama lain.
✔ Lumayan ! anda boleh berniaga sambil-sambil pakai atau full time bisness.

✔ Percuma 11 botol sample dengan haruman berbeza 250ml
✔ Dengan pendahuluan serendah rm200 !!!!!!

Sangat sesuai buat anda yang berminat untuk berniaga, buka kedai dobi, carwash, kedai runcit,restoran, kedai makan, peniaga pasar tani, atau juga pengguna di rumah yang mahu membuat bisnes online namun untung yang tinggi.

Dapatkan harga borong daripada kami, lebih jimat, murah dan berkesan. buat apa perlu habiskan sebulan sehingga berpuluh-puluh ringgit sedangkan anda ada pilihan yang lebih baik. Lagipun kan sekarang musim berjimat kan ?

Dengan Pembelian Borong Serendah 10 Botol..
Beli Banyak Dapat Lagi Banyak LESS%%%

Agent / Dealer / Wholesale diperlukan bagi memudahkan 
cust untuk dapat produk kami kerana kami mempunyai permintaan yang sangat tinggi !!!

Terima kasih kepada semua cust yang 
mempercayai produk dan servis kami !!!
Kami Telah Melebarkan Sayap Ke Seluruh Negeri
Dan Melangkah Melangkaui Batasan Dunia!!!

JASMIN7™ Adalah Pilihan Muktamad Anda!!!

‪#‎QUOTA_SANGAT_TERHAD‬ !!!
‪#‎UTARA‬
‪#‎SELATAN‬
‪#‎PANTAITIMUR‬
‪#‎SEMENANJUNGMALAYSIA‬ SABAH&SARAWAK

sila klik >>>https://m.facebook.com/messages/thread/556115971200077

Whatsapp sy sekarang :
 013-3039427
 013-3039427
 013-3039427

Ofis
03 8940 6575
03 8940 6575
03 8940 6575


Sunday, 23 August 2015

keluaran terbaru by jasmin7

 ‪#‎KINI_PILIHAN_SURIRUMAH‬!!!

Pastinya Mewah Dan Berpatutan!!!

haruman terbaru ‪#‎MAJESTIC_GOLD‬ dengan wangian yang ekslusif mampu membuat jiwa anda tenang dengan haruman‪#‎AROMATERAPHY‬,mudah untuk dibilas buat pelanggan jasmin7™..

Sekali guna mesti tertarik dengan kelembutan dan haruman yang tinggi kualiti..haruman yang nyata kekal lama..

‪#‎MAJESTIC_GOLD_ADALAH_PILIHAN_MUKTAMAD_ANDA‬!!!!

Agent / Dealer / Wholesale diperlukan bagi memudahkan 
cust untuk dapat produk kami kerana kami mempunyai permintaan yang sangat tinggi !!! 

Terima kasih kepada semua cust yang 
mempercayai produk dan servis kami !!!

‪#‎QUOTA_SANGAT_TERHAD‬ !!!

Whatsapp sy sekarang : 

 013-3039427
 013-3039427
 013-3039427

Ofis

03 8940 6575
03 8940 6575
03 8940 6575

‪#‎special_price_untuk_yang_terawal



Thursday, 28 May 2015

JEMPUT LIKE PAGES KAMI BAGI MENINGKATKAN LAGI MUTU KERJA KAMI..

JEMPUT like PAGES KAMI BAGI MENINGKATKAN LAGI MUTU KERJA KAMI..TQ
www.facebook.com/pembekalterbesarsabunjasmin7


kami di JASMIN7 mengucapkan terima kasih kepada semua customer yang menyokong kami dan mempercayai produk kami..kini kami akan memperbesarkan empayar sabun JASMIN7 lagi..



 jom jadi sebahagian dri pengedar kami..harga menarik menanti anda..dan penghantaran terus kerumah anda...kami menjaminkan yang terbaik untuk anda..

WHATSAPP SAYA 013-3039427 SEKARANG..JANGAN TUNGGU LAGI..
KAMI PENGILANG JASMIN7 YANG SAH..

Monday, 18 May 2015

PELANGGAN KAMI

RAMAI YANG DH BERJAYA..ANDA BILA LAGI..REZEKI TAK MNGENAL SESIAPA..JALAN NYA DH ADA..ANDA HNY HARUS MENGORAKNYA..SAMA2 KITA BERJAYA...ZAMAN KEGAWATAN EKONOMI HARUS BIJAK MEMILIH..SAYA KONGSIKAN SEDIKIT SEBANYAK REZEKI YG ADA..IN SHAA ALLAH DIPERMUDAHKAN... :-)UNTUK TONTONAN ANDA SEDIKIT SEBANYAK AKTIVITI KAMI..



NI PULA CUSTOMER DARI PERAK..DATANG PICK UP SENDIRI DI STORE KAMI..TERIMA KASIH KERANA MEMPERCAYAI PRODUK DAN SERVIS KAMI..

JASMIN7 KINI TELAH MELEBARKAN SAYAP KE NEGARA LUAR

SABUN KINI TELAH MELEBARKAN SAYAP KE NEGARA JIRAN..KINI TELAH MELUASKAN  KE BETONG THAILAND..

alhamdulillah syukur atas kurniaan rezeki ini...bagi yang masih ragu2 tentang produk kami..anda renungkan2 dan selamat beramal...hihihi saya belanja sikit gambar store kami yang terbaru...buat tontonan anda... :-)


Wednesday, 22 April 2015

JASMIN7 PILIHAN RAMAI


ramai yang bertanya tentang packaging sabun kami..kami ada juga proses dalam packaging yang kecil 5L..tapi bagi yang nak berjimat sy suggestkan packaging 10L kerana mmg jimat habis..sabun kami sekarang telah meluas ke seluruh negeri :


●PERLIS
●PULAU PINANG
●KEDAH
●KUALA LUMPUR
●NEGERI SEMBILAN
●MELAKA
●JOHOR
●KELANTAN&TERENGGANU

BERMINAT UNTUK PEMBELIAN SECARA RETAIL ATAU BORONG BOLEH TERUS DIRECT CONTACT SAYA
☏013-3039427(NURUL)

SAYA AKAN MENJAWAB SEGALA PERTANYAAN...TQ..


Ready untuk dihantar kepada customer..kami menjanjikan servis penghantaran terpantas..






Terima kasih kepada tuan empunya dobi self service ni kerana mempercayai produk dan servis kami...anda dh cuba keberkesanan produk kami??jika belum jom cuba sekarang..kualiti nye dijamin..

BERMINAT TERUS HUBUNGI SAYA DITALIANπŸ‘‡
●013 - 3039427
● 03 - 89406575 (office hour)

■■TERIMA KASIH PADA SEMUA YANG SUPPORT PRODUK JASMIN7 KAMI..

Monday, 16 March 2015

servis terpantas

 terima kasih pada yang mempercayai produk kami D'JASMIN7 dan jg servis kami...sape yang belum cuba sabun kami bole dapat kan di store kami..

☏013-3039427
‪#‎kini_pilihan_surirumah

yang berdekatan bole terus datang ke store kami..bagi memudahkan pelanggan mendapatkan sabun kami..hubungi saya terlebih dahulu ditalian 013-3039427 sebelum ke store kami
 SABUN D'JASMIN7 READY UNTUK DIHANTAR..MURAH,,,JIMAT,,,PEKAT,,,KUALITI KAMI UTAMAKAN..

kepuasan pelanggan yang kami utamakan

kami D'JASMIN7 mementingkan kualiti dan kepuasan pelanggan..kami juga menyediakan penghantaran dari kilang hingga ke rumah anda..kepada yang berminat menjadi agent kami D'JASMIN7 boleh terus whatsapp saya 013-3039427..


barang sedia untuk dihantar kepada customer..penghantaran keseluruh negeri..

BERTUKAR KEPADA SABUN KAMI D'JASMIN7